Kommande aktiviteter - Sveriges Papegojförening ©

SPF-logga

Sveriges Papegojförening

Till innehåll
Just nu är alla fysiska aktiviteter inställda men vi kör digitala träffar för medlemmar.

VÄLKOMMEN PÅ VÅRA AKTIVITETER tex Papegojträff inne el ute, kurser, seminarium och andra aktiviteter
GLÖM INTE !!  - På alla aktiviteter går det att nå oss på föreningenstelefonen 0767-71 17 17
ÖPPEN INNETRÄFF (ej medlem 25 kr/ medlemmar gratis)
Har du en fågel som är A-listad, MÅSTE du tala om det vid ankomst, samt uppvisa CITES-intyg. (Jordbruksverkets regler)
SLUTEN TRÄFF (endast medlemmar)
När det är en sluten träff kan även papperslösa CITES-A listade fåglar komma. (Jordbruksverkets regler)
GÄLLER ALLTID
  • Du kommer självklart bara med friska fåglar.
  • Du ska ha haft papegojan i din ägo minst en månad, innan du kan ta med den.
  • Vi gör en "okulärbesiktning" på alla fåglar som kommer.
  • Kan jag ta med mig min papegoja?
Om inget annat information är angiven är träffen på Eklundshovsvägen 22 i Tullinge (Stockholm)
2021 Digitala träffar
Din länk till den digitala träffen, skickas ut via mail (till den mailadress du uppgivit)
2021-09-02  Startar höstens Digitala träffar .
2021-08-05 Digital träff Tema: Efter önskemål kör vi en repris (inspelat) "Träna din papegoja"
2021-07-01 INGEN DIGITAL TRÄFF
2021-06-03 Digital träff Tema: fortsättning "Träna din papegoja"
2021-05-06 Digital träff Tema: "Träna din papegoja"